הי רויטל
האם את מחפשת יחידת דיור לטובת השקעה או מגורים? האם זה עדין רלוונטי? אם מדובר בהשקעה אני רוצה להמליץ לך בחום לשקול את האפשרות של השקעות נדלן בארצות הברית. אמנם זה נשמע גדול, רחוק ומפחיד, אבל עם קצת סיוע תוכלי לקבל אחלה של דירה באותו סכום שתכננת להוציא כאן בארץ, ולצפות לתשואה ורווח גבוהים הרבה יותר בהמשך. נוסף על כך, המיסוי על נכסים בחול הוא הרבה פחות גוה, מה שמגדיל את הרווח שלך משמעותית.
מה דעתך?
שלום , אנו מעוניינים לרכוש בית קרקע בפתח תקווה בנווה עוז, בת גנים או בכפר גנים. החל מ 4 חדרים, במחיר סביר. נשמח לקבל פניות לאי-מייל או תגובות בפורום עצמו. מבקשים לא לקבל פניות ממתווכים. תודה.
הי
אני רואה שאתם מחפשים לרכוש נכס חדש לטובת השקעה, ואשמח לתת לכם טיפים מהניסיון שלי. אני רכשתי נכס לטובת השקעה ממש לא מזמן, אחרי שחקרתי וחיפשתי לא מעט. אני ממליץ לכם בראש ובראשונה לעשות שיעורי בית טובים, ללכת לראות כמה נכסים, לבדוק את לוחות הנדל״ן השונים, ולקחת בחשבון את כלל הגורמים והסיכונים בביצוע השקעה שכזו. אני מאוד ממליץ, אם אין לכם ניסיון בתחום, אפילו להתייעץ עם יועצי נדל״ן מקצועיים שמכירים את השוק ואת האזורים השונים. במהלך החיפושים שלי מצאתי לוח נדלן מניב מעולה, שמכיל מגוון רחב של נכסים איכותיים. תוכלו לערוך חיפוש בצורה נוחה מאוד, על פי פרמטרים שונים כמו: מיקום, מחירים, תשואה ועוד, ולבחור לכם את הנכס המתאים ביותר.
בהצלחה!
שלום חברים
אני רואה כאן לא מעט גולשים אשר מחפשים נכסי נדל״ן בשכונה לטובת השקעה. מעוניינים להשקיע בנדל״ן, ליזום בניה של מבנה מסוים, או לרכוש נכסים כדאיים שיניבו לכם תשואה יפה בעתיד? אני ממליץ לכם בחום לפנות לחברת נדל״ן מקצועית שתסייע לכם במהלך הזהב. למעשה, אני התעניינתי דווקא בהשקעות נדלן בארהב, כי ידעתי ממכרים וחברים שיש אזורים שהם שהם נהדרים להשקעה. יועצי החברה העמידו בפני את אופציות ההשקעה השונות, את מידת הסיכון והרווח, ובחנו איתי את מידת הכדאיות של פרוייקטים שונים. מאז הם מלווים אותי בכל הצעדים בעולם הנדל״ן בחו״ל, ואני חייב לומר שאני מאוד מרוצה מהשירות ומהמקצועיות. פרטים נוספים למעוניינים בלינק שצירפתי.
בהצלחה!
הי אליסה
האם את מחפשת גירה לטובת מגורים בשכונה או לטובת השקעה? אם את מחפשת נכס להשקעה, וזה עדין רלוונטי כמובן, אני יכול להמליץ לך לפתוח קצת את הראש ואת המחשבה, ולשקול את התחום של השקעות נדלן בארהב. אני יודע שזה נשמע קצת גדול ומרוחק, אבל עם סיוע של חברה מקצועית שמתמה בנכסים בחו״ל, תוכלי לקבל תמורה הרבה יותר גדולה למחיר אותו תשלמי. יתר על כן, כמות המיסים כמובן אינה משתווה לסכומי המס אותם תאלצי לשלם על נכס כאן בארץ. אם נשמע לך מעניין הכנסי ללינק המצורף, שם תוכלי למצוא עוד פרטים.
בהצלחה!
הי שניר
תודה רבה על ההמלצה. אני מבין שאתה עוסק קצת בעולם הנדל״ן, ובהשכרה של נכסים, ורציתי לעניין אותך קצת בנושא של השקעות נדל"ן בחו"ל, ובמיוחד השקעות נדלן בארהב. אחת ההמלצות הטובות ביותר שאני יכול לתת ליזמים מהניסיון שלי הוא לא להיות כפופים אך ורק לשוק הישראלי, לפתוח את האופקים, ולהנות גם מנכסים שיש לשוק האמריקאי למשל להציע. אני ממליץ בחום להכנס לקישור המצורף ולקרוא עוד פרטים על היתרונות של השקעות דווקא מחוץ למדינתנו הקטנה.
בהצלחה!
שלום,
אנחנו גרים בשכונה ולאחרונה מכרנו את דירתינו במייזנר
אומנם לא עבדנו עם משרדי תיווך, אך רציתי לציין מתווכת אחת - בלהה מתיווך המושבה, שכן נכנסה אלינו הביתה בשל הרושם המקצועי ורציני שעשתה עלינו.
בפגישה יחידה היא הצליחה לקלוע ולהביא משפחה שהיתה מעוניינת בדירה והסכימה למחיר שביקשנו.
אומנם בסופו של דבר סגרנו עיסקה עם לקוח אחר, אך עדיין מאוד התרשמנו מהיכולת שלה להתאים את הקונים הנכונים מול הנכס הנכון להם.
מקווה שאני לא נשמעת כמו פרסומת :) פשוט יחסית לכמות הטלפונים שקיבלנו ממתווכים במסווה של קונים
(אתה פרטי או תיווך? "כן כן בטח אז באיזה קומה אמרת שהדירה נמצאת?") כל ההתגלגלות איתה היתה מאוד מקצועית ונעימה.
בעקבות ירידת ריבית בנק ישראל לשפל חסר תקדים כדאי לבדוק מחזור משכנתא קיימת. לא בטוח שזה כדאי אבל דווקא בימים אלו מומלץ לבדוק
צרפתי קישור של מאמר מומלץ בנושא ע"י יועץ משכנתאות בכיר ואובייקטיבי. כמובן לא לשמוע להמלצות הבנק שהוא בעיניי גורם סובייקטיבי המציע לכם מה שטוב לו
באתר יש עוד מאמרים בנושא שכדאי לקרוא
אנו מזמינים אותך לכנס הנדל“ן ה-3 ובו יינתן מידע יקר ערך וטיפים חשובים
לכל מי שבבעלותו לפחות דירה אחת ולמי שמתעניין בהחלפת דירה
מתי: ביום ג‘ 9.12.14 בשעה 20:30 - 22:30
היכן: מרכז החממה ברח‘ מרק לברי 6 בכפר גנים ג‘ פ“ת.
בתכנית
סקירה עדכנית של ענף הנדל"ן -דורון קורן בעל משרד דורונדל“ן ותושב השכונה
כל מה שרציתם לדעת על חישוב ארנונה לדירת מגורים- עו“ד דוד צ‘יסמדיה מומחה למיסוי עירוני,תושב השכונה
עדכונים בתקנות מס שבח ומיסוי הכנסות משכ“ד - רו“ח אסף אפרתי,תושב השכונה
טיפים בתכנון ועיצוב מטבחים- מעצבת פנים ורד שני,תושבת השכונה
הגרלת פרסים למשתתפים בכנס
התכנסות וכיבוד קל משעה 20:00
הכניסה ללא תשלום ומותנית בהרשמה מראש
ההרשמה בקישור למטה
מספר המקומות מוגבל-מהרו להרשם